Benedetto Mazza

Gli articoli dell'autore
- BOCCONOTTI con marmellata di mele cotogne e uva
- Calamari cheni (ripieni)
- CARDONCELLI GRATINATI cardi rracanàti
- Carduncièddi fritti (in pastella)
- COZZE RIPIENE - Cozzi chjeni fritti
- CUZZEDDI ALL’ARIENU (Chiocciole all’origano)
- Fai e foji - fave e cicorielle
- Fichi 'Ccucchjati (fichi «accoppiati»)
- Fiori di zucchina (Fiùri ti cucuzza chjeni)
- Focaccia rustica
- Frittura di paranza
- Giatèdda
- Involtini di Trippa
- LAMPASCIUNI CU LU SUCU (Lampascioni con il sugo)
- Melanzane ripiene (marangiàni chièni)
- Mele cotogne al forno (Cutògnuri allu furnu)
- Orecchiette gratinate (chiancarèdde rracanate)
- Pane abbrustolito con pomodori appesi (Pani rrussatu cu li pummitori ti crona)
- Polpette di melanzane (purpetti ti maranciani)
- Puccette ti cruessu (cu l'aùlii)
- Risotto con crema di zucca e gamberetti
- Scajuèzzuli cu lu scileppu
- Taraddi cu lu scileppu (Taralli glassati)